utorok 30. januára 2018

Aký bol môj rok 2017


Nezvyknem sa nejak spätne veľmi zamýšľať nad tým, aký som mala rok, čo sa zmenilo alebo nezmenilo...pokiaľ mi to výrazne nezasiahlo alebo nezruinovalo život. Ale čas-odčasu asi nie je zlé obzrieť sa a zhodnotiť, čo som to za sebou zanechala :) a na čo som prišla.

Na to, že môj život plynul v roku 2017 celkom v pohode, našťastie sa ani začiatok roka nezačal žiadnou katastrofou, čomu som veľmi vďačná. Predchádzajúce roky mali od pekného začiatku veľmi ďaleko, takže si teraz omnoho viac cením, pokiaľ je v mojom živote pokoj a moji blízki sú v poriadku.

Častokrát sa však pristihnem, že život ide naozaj rýchlo a na to, aby som si spomenula, čo bolo pred mesiacom (nie ešte rokom), sa potrebujem poriadne zamyslieť...


Jedna z takých vecí, ktorú som našťastie stihla registrovať je to, že som bola prvý krát v Budapešti a dúfam, že nie posledný (článok nájdeš tu). Okrem toho sme si so šuhajom kúpili staré skladacie bicykle niekedy na jar a bola to perfektná myšlienka. Sami sme si ich prerobili (teda hlavne môj Šuhaj ich prerobil...) podľa svojich predstáv a akonáhle to počasie dovolilo, brázdili sme nimi ulice Bratislavy a dokonca aj Slovinska (článok tu). A je to naozaj perfektné, pretože mám pocit, že som urobila niečo dobré pre svet a ešte aj pre seba a ešte mi to na tú chvíľu prinieslo pocit šťastia a slobody :). 




Minulý rok som sa zapojila opäť do súťaže Blogger roka a vďaka Vám, mojim perfektným čitateľom, som sa dostala aj do finále a vyhrala opäť krásne 2. MIESTO!

 Ani neviete, akú som z toho mala radosť, nie som typ človeka, ktorý to hovorí často, ale veľmi si cením, že trávite svoj čas aj tu. Že mi napíšete, že vidím, že sa vám moja tvorba páči, písať blog je super vec, ale bez spätnej odozvy by to nemalo žiaden význam. 
Takže ešte raz vám chcem povedať VEĽKÉ ĎAKUJEM!

Vlastne bol minulý rok celkom úspešný, pretože okrem 2. ceny v blogerovi som dostala ponuku stať sa členkou českej Elite bloggers, ktorú som prijala :).

Zároveň som nahrala s mojím klavírnym partnerom (Šuhajom :D) naše prvé CD s dielami bardejovského rodáka Bélu Kélera :). Bola to náročná, ale zároveň veľmi cenná a skvelá skúsenosť. 
A keď si dobre spomínam, tak som vlastne minulý rok urobila aj 1. atestáciu, čiže napriek tomu, že ani neviem čo sa dialo, tak to bol akčný rok :D a len dúfam, že tento rok nezleniviem. 





Tento rok som sa zblížila aj s novým kráaaasnym foťáčikom od Olympusu (článok nájdeš tu) a učila sa na ňom o106 fotiť, čo sa mi myslím nakoniec aj celkom aj podarilo :).
Spojila som sa s Noizz a spoločne sme natočili pár Hair tutorialov a hlavne som sa konečne odhodlala začať natáčať videá.....teda (nájdeš ich tu), nie že by som ich natočila nejak veľa, ale ja som rada už len z toho, že som sa k tomu konečne dokopala :D. 
Okrem toho som bola prvý krát v časopise Emma :), z čoho mám obrovskú radosť.


Takže takýto bol môj rok 2017 (v skratke), čo sa týka nového roka, veľmi nič neočakávam a nejaké predsavzatia si nedávam, pretože ich väčšinou nikdy neplním ......A okrem toho, dávať si predsavzatie na konci januára už nemá taký efekt ako na začiatku, nie? .D
Aký bol váš minulý rok? A čo vy a predsavzatia?

Majte sa mi zatiaľ krásne
vaša
Lulu :)



Share:

14 komentárov

  1. Gratulujem ku všetkým tým úspechom, mala si naozaj akčný a úspešný rok! :) a okrem toho tie bicykle.... asi som sa do nich práve zamilovala :3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekné highlighty roku 2017! Dúfam, že teno rok bude dvakrát tak dobrý ♥

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Parádne veci sa ti podarili, len tak ďalej!! :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak to je velmi úspěšný rok, gratuluji ke všem úspěchům :)

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak to byl pro tebe krásný rok, moc gratuluji k úspěchům a přeji aspoň tak stejně úspěšný rok 2018 :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Gratuluji ke všem úspěchům! :) A doufám, že i tento bude pro tebe dobrým rokem.


    LIFESTYLE AND BEAUTY

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Luci si šikulka, krásna, vysmiata, vždy pozitívne naladená. Som rada, že som ťa mohla vďaka blogu spoznať. A veľmi ma potešila naša spoločná fotka, na ktorú som úplne zabudla, že ju máme. A presne tak, súhlasím s tebou, pokiaľ sme my a naši blízky zdraví a šťastní je to to najlepšie čo môžeme mať! From Lenka

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Great post dear!
    I like your blog so much!
    Following you from now :) #306
    I will be very happy if you follow me back :)

    My blog - http://www.valeriianest.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Taky bych se chtěla někam podívat :) ale ještě před tím bych potřebovala našetřit na fotoaparát :D

    http://xoxoronnie.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Veľmi pekné zhrnutié roka a gratulujem k 2.miestu!! :))
    Ja si predsavzatia tiež moc nedávam,pretože by som to vzdala po pár dňoch alebo týždňoch :D .
    https://tmatejcikova.blogspot.sk/?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Skvelé úspechy a želám, nech je tento rok ešte plodnejší :))

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Naozaj si mala krásny rok, úspechy si naozaj veľmi zaslúžiš, si šikulka!💗

    Saja Frey Blog

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig