štvrtok 16. novembra 2017

Workshop pre blogerky s L'Occitane


loccitane zlava

V utorok som sa v Prahe zúčastnila na blogerskom workshope s L'Occitane. Hoci cesta bola dosť úmorná a  ja ako “správny" cestovateľ sa z nej ešte stále spamätávam, naozaj to stálo za to :) Okrem krásnych darčekov od L'Occitane som si priniesla aj skvelé zážitky a dokonca aj nejaké nové zručnosti. 

A dokonca mám aj niečo pre vás :).  Je to 15 % zľava na jeden produkt, ktorý si kúpite buď v kamenných alebo internetových predajniach L'Occitane. Stačí zadať kód Elite a zľava je vaša - ale pozor, táto akcia platí len do 20. 11.!




Na workshop sme išli s Ivkou a vďaka nej sa mi vlastne podarilo nikde sa nestratiť :). Keďže sme mali trocha času, stihli sme konečne navštíviť aj Elite hub :) a veru, vedela by som si predstaviť, že by som tam chodila oveľa častejšie :).  
Keď sme sa dostali do kvetinového ateliéru Rosmarino, ocitla som sa na chvíľku v inom svete. Milujem kvety a všetky tie krásne trblietavé vianočné aj nevianočné ozdoby a tu to bolo na jednom mieste a ešte aj spolu s kozmetikou....no môže si človek niečo viac priať :D?



L'Occitane mal pre nás pripravené dva balíčky (jeden dostal môj šuhaj :)), ktoré sme si mohli vybrať a tie sme sa učili baliť, ale nie len tak hociako, ale naozaj originálne. Pravdupovediac by ma ani nenapadlo, že sa niečo tak pekné môže dať urobiť. 

Keď som síce darček balila do papiera, nebolo my všetko jedno, neviem ako vy, ale ja som na toto vyslovene antitalent. Keď som však túto náročnú časť zvládla, začali sme vyrábať kvetové ikebanky. 
A to mi už išlo o niečo lepšie :). 

Keď sme do vytvárali darčeky, prešli sme na kvetové čelenky, to je inak taaaak pekná vec! Ja by som to nosila azda stále na hlave. Cítila som sa na chvíľku ako taká víla alebo divožienka :). 



Toto bol jeden z balíčkov, ktorý som vybrala, druhý bol pre môjho šuhaja :) (možno potom príde aj nejaká pánska recenzia). 
Na výber sme mali naozaj krásne kazetky, najprv som myslela, že si vezmem jednu čisto len pre seba, bola tam totiž, okrem iného, krásna kazetka s vôňou Terre de Lumiere, ktorá ma úplne dostala. Nakoniec som sa však rozhodla, že nebudem sebecká a vezmem nejakú uni kazetku, ktorou by som mohla obdarovať ešte niekoho z mojich blízkych :).  


Myslím, že aj predtým ako sme baličky zabalili, vyzerali naozaj veľmi dobre :)


ako zabaliť originálne darček
photo: Petr Klapper

ružové vlasy a kvetová čelenka




Veľmi ma potešilo, že som stretla aj našu slovenskú blogerku Rebeku, ktorá pochádza od nás z východu a keď ste s ňou, máte o dobrú náladu postarané :). 

beauty and fashion slovak blogger

originálne balenie darčekov s kvetmi

balenie darčekov s kvetmi

A na záver všetky blogerky pospolu aj so svojími darčekmi :)


elite blogerky


Tak čo, dali by ste aj aj vy nahovoriť na takéto balenie? :)

Majte sa mi zatiaľ krásne
vaša Lulu



Photo: Petr Kapper  (1,3,4,5,9,10,15,16)
Iné: by Me






Share:

13 komentárov

  1. och,tak toto je krásny event :) to prostredie! :) a vy ste vytvorili nádherné balíčky :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherný workshop! Toľko krásnych ozdôb, kvetov, dekorácií a ešte aj kozmetiky - pre blogerku hotový raj :) Inak balíčky ste veľmi pekne zabalili! Mňa osobne by takéto balenie určite bavilo, pretože mám rada tvorivú prácu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jeeejo tak to je krásny workshop, už len z fotiek vidno, že tam bola skvelá atmosféra a tie čelenky ste si urobili nádherné :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ♥ Jo, už jsem o tomhle eventu četla u Verči. Všem vám to tam tak sluší ♥

    https://gingerjannie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Naprostá nádhera! Super sestava skvělých blogerek a nejkrásnější výzdoba kterou jsem kdy viděla. Závidím ti to, fakt že jo :D

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  6. To je krásné, doufám, že se mi také někdy poštěstí takováto akce :) Ty zabalené dárky jsou krásné. Loccitane je super značka, mám od ní ráda pivoňku.

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To je vše tak krásně nafocené, naaranžované :) A to balení těch dárků je přenádherné :)
    Moc pěkné fotky :) a akce musela být určitě skvělá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Muselo to být úžasné! Nádherné fotky:D
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Vypadá to moc hezky, máš super fotky. Upžímně, ale tuhle značku nemám ráda, jelikož testuje na zvířatech. :(

    Tereza Outcry, http://www.outcryblog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Vyzeralo to tam moc krásne♥ a tie dobroty...mňam! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tento workshop som sledovala live na IG a bol úžasný. Program, ktorý vám pripravili bol rozprávkový. Milujem každú jednu fotku. Sú krásne a aj vám dievčence to tam veľmi svedčí! Takú čelenku by som si niekedy rada pripravila aj ja.

    From Lenka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig