nedeľa 28. februára 2016

A-DERMA Micerálna voda a krém na problematickú a suchú pleť RECENZIA

Dnes sa budem venovať recenzii, pretože vďaka stránke blogerky.cz som sa mohla zapojiť do výzvy o vyskúšanie noviniek od firmy A-DERMA. Ide o značku, ktorá sa zameriava na produkty pre atopickú a suchú pokožku, teraz však rozšírila svoj okruh ďalej a zobrala si na mušku problematicko-aknóznu pleť, ktorá je zároveň citlivá aj suchá.... no jednoducho niečo presne pre mňa :)
Tak som sa do výzvy zapojila a na moje veľké potešenie mi prišla domov micerálna voda a krém pre intenzívnu starostlivosť o problematickú pleť spolu s výborne vypracovanou brožúrkou o týchto produktoch, tak teda hor sa na ne.



PHYS-AC čistiaca micerálna voda ma zaujala hneď svojim pekným dizajnom a praktickým balením, vhodným aj na cesty(už si so mnou stihla prejsť celé Slovensko). Táto voda sľubuje vstrebanie do niekoľkých sekúnd, má zanechať čistú pleť bez pocitu napätia či mastného filmu. Obsahuje aktívne látky regulujúce tvorbu kožného mazu, zmierňuje prejavy zápalu. Dokonca  je vhodná aj na odlíčenie očí. 

Táto voda má veľmi peknú vôňu, teda aspoň podľa mňa a môjho okolia, moja sestra si ju hneď všimla a bola veľmi prekvapená, že je to micerálka :). Pri prvom použití ma dosť prekvapila, pretože  som po nej bola červená ako rak, avšak nič ma neštípalo alebo celkovo som sa necítila nejak nepríjemne, skôr naopak. Pri druhom použití som bola červená menej a pri ďalších už vôbec. Pripisujem to tomu, že táto kozmetika obsahuje AHA a BHA kyseliny, ktoré sú pre problematickú pleť vychválené do nebies, len si na ne pleť musí troška zvyknúť. Inak na našom trhu ich obsahuje máloktorá kozmetika, takže za to dávam jedno veľké plus.
Táto voda zanecháva pleť príjemnú zamatovú, zdá sa mi, že aj viac zjednotenú a trošku sťahuje póry. Raz som ju vyskúšala aj na odlíčenie očí, make up dala hravo dole, ale na oči mi nejak nevyhovuje. Hoci nerobí zle a v čase núdze je výborným pomocníkom aj na oči, viac mi pasuje na tvár.



PHYS-AC GLOBAL intenzívna starostlivosť o nedokonalosti pleti
Tento krém má bojovať proti všetkým typom nedokonalostí, zmatňovať pleť bez zanechania pocitu pnutia, upokojovať a zmierňovať začervenanie. Póry majú byť uvoľnené, tvorba kožného mazu má byť pod kontrolou a pleť by mala byť zároveň hydratovaná.

Aj tento výrobok má v sebe AHA a BHA kyseliny, zincol, ktorý pôsobí proti podráždeniu a tiež výhonky ovsa Rhealba, ktorý upokojuje prejavy zápalu.
Čo sa týka účinnosti výrobku, nemôžem ju ešte posúdiť, pretože tieto výrobky používam len týždeň, čo je pomerne krátka doba. Avšak môžem potvrdiť, že ako produkt určený na problematickú pleť je naozaj jemný. Nevysušuje pokožku, štípe len na veľkej podráždenej vyrážke (len chvíľočku) a je veľmi príjemný pod make up.



Neviem posúdiť, nakoľko sťahuje či nesťahuje vyrážky, pretože mám momentálne tak kritické obdobie, že mi na ne nepomáhaju ani bežne overené produkty a ako som už povedala, je to príliš krátky čas na presné závery. Celkovo sa mi na tejto produktovej rade páči, že je to konečne niečo napasované na citlivú aknóznu pleť a som veľmi rada, že som ju mohla vyskúšať. V jej používaní budem aj naďalej pokračovať a o ďalších výsledkoch vás budem informovať.
Počuli ste už o tejto značke? Máte s ňou skúsenosti???

A ešte pridávam fotky po 6 dňoch používania....nezľaknite sa, teraz mám naozaj pokožku v hroznom stave.

Share:

8 komentárov

  1. Teda za 6 dní se ti pleť krásně zlepšila! Také u sebe vidím zlepšení a to především díky micelárce. :-)
    Fairychain

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fíha, na fotkách sú skutočne badať skvelé výsledky :) Kika – Blog for smile

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O znacke som este nepocula ale ma pekne balenie :)
    Pozyvam na velku GA o Rimmel, Niveu a ine, tu: http://goo.gl/DSNk3D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj, možeš aktualizovat clanok ci ti kozmetika pomohla aj pri dlhsom používaní? Synovec ma len 13 a strasne problematickú pleť, už neviem čo mu kúpiť. Ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig