nedeľa 28. decembra 2014

Red oxford shoes and polish shopping- Nákupy v Nowom Targu



Ahojte,
môj čas oddychu sa pomaly končí, pretože by som sa mala začať pripravovať na skúšky, snažím sa teda užívať posledné dni ničnerobenia :).  Už dávnejšie mám pripravené fotky v ktorých som chcela ukázať čo som si kúpila na trhu v Poľskom Novom Targu. Toto mesto som navštívila po rokoch a bola som zvedavá čo si tam ulovím. Z nákupov som bola veľmi spokojná, mali tam to čo som u nás mohla len ťažko nájsť. No možno by som aj našla, ale za astronomické sumy.
Kúpila som si tam tento kabátik, ktorý je skôr na také jesenné teplé dni, potom tieto bordové topánky, sú kožené a sú úplne super a stáli okolo 20 eur, aj kabelka je z tohto trhu. Okrem toho som si kúpila ešte vyššie čižmičky, ktoré môžete vidieť tu, a ešte čierne poltopánky, ktoré čakajú na príležitosť k odfoteniu :).
Neviem ako vy, ale ja veľmi rada nakupujem na trhu, má to takú svoju atmosféru. Niekedy by som sa tam ešte išla pozrieť na zimné topánky. Predsa len si myslím, že Poliaci majú naozaj kvalitné kožené topánky(samozrejme nájdu sa aj výnimky) a nie su tak drahé ako u nás a hlavne majú väčší vyber. Chodíte tiež takto nakupovať za hranice?? Ak áno, kde väčšinou?

Hi,
the holiday is almost gone for me because I must begin to learn for my exam at university. So I am enjoying the last free moment and I do nothing :). How are you spending your time?
In my outfit you can see my new coat, oxford shoes and a bag from Polish market.  The Market is in Nowy Targ city. I was there a long time ago so I didn´t know what I shoult expect. I was happy because they had a lot of beautiful things and better price than in my country. I bought black oxford shoes (I dont have pictures for now) and boots, you can see it here. I like markets a lot because it has such a special atmosphere for me. Do you like markets? Do you go shopping abroad?

Košeľa a nohavice sú z Teranovi.  Shirt and knickers are from Terranova.






Share:

9 komentárov

  1. I love your red butterfly bag! I hope that you had an amazing christmas and that you have a happy new year! I would love to follow each other's blogs on both GFC and Bloglovin, just let me know!

    Bree
    Quirky,Brown Love

    OdpovedaťOdstrániť
  2. love your top and your shoes. would you like to follow each other? let me know! merry christmas!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty boty jsou krásný, celkově povedený outfit! já nakupuji často ve Francii, Anglii a Německu. Taky přes Ebay, jestli se to počítá, ale to jsou jen takové ty kosmetické pomůcky na zkoušku nebo bižu. Občas objednávám i od VS.
    BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak tento outfit je naozaj krásny! :) Veľmi sa mi páči ako si to pekne celé zladila hlavne ten rúž ti úžasne padol ;)

    Lovely Beauty Book

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super kabát.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. vyzeráš naozaj neodolateľne! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. you are so pretty!!
    i love the color of your pants =)
    xo

    www.melodyofmywords.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nice shirt:)

    Greetings from BeTheVogue!

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig