sobota 22. marca 2014

ZIMOMRIVKA

Mikino-sako a nohavice: Bershka tričko: Promod šatka: Gate
Včera som si konečne užila naplno jarné slnko. Ach, ako mám len rada teplo, síce, ešte stále nie je až také ako by som potrebovala. Myslím, že som "zimomrivka" ako vyšitá. Ľudia začínajú chodiť v krátkych tričkách? Tak ja vymieňam zimnú bundu za jarnú. Niektorí nedokážu vydržať ani v odeve? Tak ja môžem konečne skrátiť rukáv. Najradšej by ste sa schovali pred teplom do chladničky? Tak to som ja konečne vo svojom živle a je mi fajne. 
No, je to troška na nervy, čo Vám poviem, ale tak nejak to so mnou je. Mrznem takmer všade a za každých okolnosti. Pocit spokojnosti u mňa začína nad 25 stupňov. A aké to zúfalstvo ak musím cestovať klimatizovanými vlakmi či autobusmi, najmä ak ide o dlhšie trasy. Napríklad: idem domov, cesta trvá minimálne 9 hodín(väčšinou sa to ale aj tak pretiahne ako túto nedeľu....dobre ma neporazilo meškanie 1,5 hodiny...aaaa). A čo z toho vzíde??? 
  • Malá psychická ujma( predsa len trepať sa tááák dlho, hrúza)
  • Zničená pokožka či vlasy( no nepackajte si v kuse do ksichtu...je to ťažké odolať)
  • Ale najmä a najčastejšie   choroba (je to ako kliatba, fakt)
Opäť raz ma choroba neobišla. Neznášam ten studený vzduch, ktorý mi veje rovno na hlavu a iné časti tela. Takže, tieto krásne dni som strávila v chorobe, vo večne usmrkanom nose, kýchaní, bolesti hlavy, vyčerpanosti a malátnosti. Mám to ja ťažký život.... ale nie už som si zvykla :) (sú aj horšie veci). Asi by som mala svoj život plne odovzdať do rúk vitamínov podporujúcich imunitu. Ale keď mne sa to do seba stále pchať nechce. 
Ako je to s vami, ste často chorý? Alebo máte nejaké zázračne zdroje, ktoré Vás od chorob ochránia? A čo jarné slnko, vyhovuje? Nenájde sa tu ešte aspoň jeden človek, ktorému je tiež po väčšine zima????
Share:

1 komentár

  1. No, aspoň nie som zimomrivka sama :D Lebo taktiež neznášam zimu a teším sa z každého jarného lúču len nech sa už oteplí :D :)

    lovelybeautybook.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig