sobota 4. mája 2019

V záplave žltých kvetov

jarny outfit

Oficiálne je tretí mesiac na východoslovenskej prérii za mnou. Poviem vám, myslela som si, že čím dlhšie tu budem, tým budem pokojnejšia, ale ono to nefunguje úplne podľa mojich predstáv. V podstate som väčšinou nervózna ako malý buldok a občas mnou preblesknú chvíle pokoja. V hlave riešim asi tisíc vecí a rozmýšľam aj nad nejakým vlastným bývaním, čo ma stresuje asi najviac. Na instagrame som riešila minulý rok výber auta a bolo to utrpenie. :O Vyberala som ho ROK a posledné mesiace som myslela, že ma z toho porazí! Takže si asi viete predstaviť, ako môže vyzerať čo i len pomyslenie na nejaký príbytok.


Auto našťastie už mám, hoci som naňho čakala neskutočne dlho a prišlo naozaj v hodine dvanástej. Je to Dacia duster, ktorá jazdí na LPG. Veľmi som chcela auto na plyn, keďže s ním máme už doma skúsenosť. Niekde som dokonca čítala, že plynové autá sú ekologickejšie ako elektrické. Elektrické totiž zaťažujú životné prostredie svojou výrobou batérie a neskôr v podstate aj likvidáciou. Jedna z najekologickejších alternatív je Cng, ale autá sa žiaľ cenovo pohybujú dosť vysoko a aj čerpacích staníc je o dosť menej. Samozrejme som zvažovala aj ekonomickú stránku, pretože prácu už nemám 3 minúty pešo od domu (a dosť mi to chýba), ale 20 kilometrov, čo pri každodennom cestovaní nie je zanedbateľná čiastka.

Viem, že niektorí sa pozerajú na značku Dacia cez prsty a podľa niektorých, by som si ako správna blogerka nemala dávať také auto ani na blog. Veď čo ľudia povedia....:O Ja mám však názor, že človek má so svojimi financiami narábať tak, aby sa nedostal do dlhov a aby nežil nad svoje pomery. Takže, ak sa mi raz moja blogerská kariera poriadne rozbehne a budem zarábať veľké peniaze, možno tu uvidíte aj nejaké BMW :D, ale dovtedy asi nie.   Aký názor na to máte vy?

dacia duster lpg 2019



Niečo o šmantách (šatách):
Poslednú dobu pri obliekaní staviam hlavne na pohodlnosť. Topánky s vysokou podrážkou sú pre mňa topkou, pretože ma z nich nebolia nohy, prídu mi štýlove a sú veľmi pohodlné. Vak je tiež niečo, čo nosím omnoho radšej ako kabelky a takýto rozkošný čierny som hľadala už dlho. Je z Londonstore   a ak by ste si chceli z tohto e-shopu niečo zakúpiť, tak do konca mája máte všetko o 20% lacnejšie, ak zadáte kód LUCIA20. Na sebe mám aj khaki košeľu a poviem vám toto je kúsok, ktorý sa hodí takmer k všetkému. Ja ju mám už dlhšie, ale toto bol jeden z mojich najlepších kúskov v zľave :). 

spring outfit

slovak fashion blogger

slovak fashion blogger

blog o mode

spring outfit


slovak fashion, beauty and lifestyle blogger

Outfit: Shoes: CCC       T-shirt: Reserved, Bershka     Pants: Stradivarius   
 Backpack: Londonstore.cz (20% zľava na všetko do mája s kódom LUCIA20)


Majte sa mi zatiaľ krásne
vaša 
Lulu :)


Share:

2 komentáre

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig