štvrtok 10. septembra 2020

Svadba alebo ako si ju užiť v pohode

 


Pomaly sa blížim k trom mesiacom od svojej svadby. Je to čarovný deň, ale taktiež so sebou prináša aj veľa stresov, preto Vám prinášam pár mojich postrehov, na ktoré je dobré myslieť dopredu. 


1. Poriadne si to užite, pretože to zbehne neskutočne rýchlo

Na svadbu sa človek pripravuje aj niekoľko mesiacov a keď už príde deň D, ide to veľmi rýchlo. Takže si to naplno užite a neriešte maličkosti, pretože sa ani nenazdáte a už je pol noc a treba odložiť princeznovské šaty (teda aspoň v mojom prípade). 

2. Rozdelte na svadbe úlohy tak, aby na vašej hlave neostalo nič

Toto mňa žiaľ dopredu nenapadlo a oberalo mi to čas, ktorý som mohla venovať hosťom alebo tancu alebo jednoducho niečomu inému. Zabudla som určiť niekoho, kto odovzdá koláče, keď pôjdu ľudia preč, kto sa postará o náhodných hostí a ešte niekoľko iných vecí. Takže myslite na všetko dopredu a nenechávajte to na seba. Ako nevesta sa budete venovať hlavne hosťom a toto sú veci, ktoré Vás oberú o energiu a poriadne sa pri nich nabeháte. 





3. Ak chcete byť princezná, buďte

Každý to má inak a niekomu sa nepáčia veľké róby, avšak ak po nich túžite nedajte sa odradiť ničím. Áno je to trocha nepohodlné, ale zároveň to má svoju atmosféru, ktorá sa už nikdy nezopakuje. Ja som mala veľké a aj ťažké šaty, ale cítila som sa v nich výborne a vôbec sa mi z nich nechcelo dolu, skôr naopak bolo mi veľmi ľúto, že som si ich už musela dať dolu. 

4. Nezabúdajte na fotky s najbližšími

Napriek tomu, že som mala fotografku, nenapadlo ma si urobiť viac fotiek so sestrami doma, ešte za denného svetla, alebo pred kostolom, alebo v sále alebo len nejakú selfinku. Jednoducho trošku také šialenejšie fotky, čo ma potom mrzelo, no v tú chvíľu ma to vôbec nenapadlo. Tesne po svadbe som nemala ani jednu jedinú fotku, neskôr už áno, lenže tá najväčšia eufória je práve tesne po svadbe. Takže, myslite na fotky.  





5. Nestresujte sa pre maličkosti

Posledné týždne pred svadbou ide to tuhého, snažte sa nestresovať zbytočne a nebrať veci príliš vážne. V konečom dôsledku ide hlavne o to, aby ste sa s najbližšími potešili z tohto výnimočného dňa a ostatné je už len navyše :).

6. Urobte si veci po svojom

Je to Váš deň, takže sa nebojte urobiť si veci tak, ako chcete vy. Samozrejme vypočuť si rady a zvážiť ich je prínosné, ale ak máte niečo čo vyslovene túžite mať po svojom (a súhlasí to s názorom vášho nastavajucého), tak to tak aj urobte. 






Share:

Žiadne komentáre

Zverejnenie komentára

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig