utorok 24. marca 2020

Spotrebované produkty


Akurát prežívame všetci zvláštne obdobie, rozmýšľala som či písať o takých „malichernostiach“ ako je kozmetika a starostlivosť o seba. Z každej strany na nás útočia nie príliš dobré správy, tak som sa nakoniec rozhodla, že budem písať články aj teraz. Predsa len je nás veľa doma a aspoň si všetci spestríme čas. To, že sa od všetkého čo máme radi dištancujeme a budeme myslieť len na zlé asi nikomu nepomôže a situáciu nezlepší. Jediné čo ju zlepší je zostať doma, ak nám to zamestnanie dovolí, pretože mnoho ľudí, žiaľ túto možnosť nemá.  Ja vám zatiaľ tento čas spestrím svojimi článkami a videami a dúfam, že sa všetko vráti čoskoro do normálnych koľají a všetci budeme zdraví....
 .............................


Veľmi dlho som nenatočila žiadne video, hoci som sa naň chystala asi tisíc krát a nechávala som si fľaštičky spotrebovanej kozmetiky, aby som Vám mohla povedať svoje dojmy z jej používania ešte predtým, ako poputuje do koša. Čas sa však konečne po pol roku našiel a tu je výsledok. 




 Výrobky, ktoré sú spomenuté vo videu:

2. Suchý šampón od Lush Akurát som si všimla, že som o ňom rozprávala už v minulom videu... ale je mi za ním naozaj smutno, hoci mám momentálne iný suchý šampón, ktorý potrebujem minúť. 
6. Vichy slow age krém Tak to bol teda nočný krém, trošku som sa pomýlila :D

Jeden výrobok som do videa nedala, aby to nebolo strašne dlhé, takže Vám o ňom niečo napíšem tu. 

Bi-oil

Túto malú flaštičku som mala problém minúť, kúpila som si ju veľmi dávno, keď som potrebovala niečo, čo by mi pomohlo s večne suchou a dehydrovanou pleťou. V čase, keď som ho používala mi urobil naozaj dobrú službu. Pleť vyživil, dostatočne hydratoval a keď som si ho dala na noc, tak na druhý deň moja tvár vyzerala aspoň o 30% lepšie. Keďže išlo o olej, samozrejme mal mastnejšiu konzistenciu, ale dokázal sa do pleti rýchlo vpiť. Prestala som ho používať v teplejších mesiacoch a dlho som sa k nemu nevrátila, pretože som počula, že jeho ingrediencie sa až tak nemajú čím pochváliť, no priznám sa, že sama som to neštudovala a nakoľko mal na pleť dobrý efekt ani som nemala prečo. Časom som ho chcela minúť, tak som ho začala používať na stehná a zadok, či si náhodou neporadí s celulitídou. Samozrejme neporadil(a asi by bolo veľmi naivné čakať niečo také od oleja), no pokožku zanechal opäť poriadne hydratovanú. Viem, že mnoho žien tento olej používa, aby predišli striam v tehotenstve, takže pokiaľ hľadáte niečo, čo dokáže pokožku poriadne vyživiť a hydratovať, toto určite pomôže. 



Stále ma chytá radosť keď niečo spotrebujem, teda pokiaľ to nestálo majland :D a nie je to naozaj moja srdcovka.... Už nejaký čas sa snažím nekupovať nové veci, pokiaľ naozaj nie su predchádzajúce takmer minuté. Tie časy, keď som túžila mať asi milión produktov sú viac menej preč, hoci sa musím niekedy premáhať, keď mi niečo nesedí a najradšej by som to vymenila za niečo lepšie. Ako to máte so spotrebovanými produktami vy? Tiež sa vytešujete, keď niečo spotrebujete do konca? 

Majte sa zatiaľ krásne a hlavne buďte zdraví,
vaša
Lulu :)


Share:

4 komentáre

  1. Fantastic products dear!
    HAPPY WEEK
    xoxo
    http://stylishpatterns.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten suchý šampón od Lush ma celkom zaujal, hoci dávam prednosť tým klasickým do sprchy. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ani jeden z tvých spotřebovaných produktů jsem nezkoušela, ale tu řadu od Vichy mám ráda.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig