sobota 8. februára 2020

Recenzia produktov od Avon

blog o kozmetike a líčení

Ahojte, trošku sa pozrieme na zúbok dekoratívnej kozmetike od Avon a nebude chýbať aj líčenie. V podstate som tu takýto článok už nejakú tu dobu nemala.

Gelová ceruzka na oči BIG

Vysúvacie linky od Avon naozaj môžem, raz za čas sa vrátim ku strúhacím verziám, no potom ako sa nedajú nikdy poriadne vystrúhať si to rýchlo rozmyslím ....
Linky od Avon majú výrazne farby a veľmi ľahko sa nanášajú. Pokiaľ nie ste v maľovaní liniek zrovna expert s nimi si vyčaríte niečo čo nikdy nebude vyzerať zle, aj keď to ma od precíznych čiar ďaleko :D. Výdrž je veľmi slušná, len je nebezpečné sa ich dotýkať, pretože sa dajú ľahko rozmazať a to teda nie je bohviečo.  S tým súvisí aj to, že sa mi občas obtrú o vrch viečka(neviem akým zázrakom). Ale aj napriek tomu patria k mojim obľúbencom :)

gelová ceruzka na oci, big avon


Matný tekutý rúž POWER STAY

Tento rúž mi zrovna nesadol úplne farbou, brala by som na seba niečo výraznejšie, ale tak so správnym výberom odtieňa je to stále tak trochu problém. Rúž sľubuje 12 h výdrž a veru aj na perách drží o 106 a dať ho dolu je celkom výkon. 12 hodín to síce nie je, ale takých 5 -6 vyzerá v dobrom stave, potom už začína miznúť na vlhkých častiach pier a postupne sa tak ošucháva. Vadí mi však jeho konzistencia, je dlhú dobu lepkavý a trochu ma to irituje. Ak si ho chcete pekne naniesť odporúčam žiadne zatváranie pier, pretože potom sa vytvoria šmuhy.  Asi sme sa úplne neskamarátili,  avšak jeho dlhotrvajúcu výdrž a intenzívnu farbu mu nemôžem odoprieť. 

dlhotrvajúci matný rúž

blog o kozmetike a líčení


5 IN 1 LUSH GENIUS špirála

Na špirály som celkom náročná, chcem aby mi vykúzlili husté a dlhé mihalnice, aby držali bez opadávania a aby sa ľahko odličovali. Táto špirála by mala zväčšiť objem rias a tiež ich predĺžiť, v podstate to aj robí, ale! Na to, aby som mala dlhé a husté mihalnice, som ju musela nanášať viac krát a nie veľmi dobre sa mi pracuje s kefkou. Celkovo nemám rada také tie divné gumené kefky, hlavne ak sú hrubšie. Občas táto špirála aj opadáva, nie je to nič strašne, ale.... Nie je zlá, no nie je to ani moja favoritka, odličuje sa však naozaj dobre, čo je na špirály od Avon nezvykom.  

recenzia kozmetiky


Power stay make up

Mejkapy od avon mám rada, len mám trošku problém s odtieňmi a ani teraz to nebude inak. Výrobca uvádza, že ide o dlhotrvajúci mejkap s matným vzhľadom, ktorý sa neotláča a nerozmazáva a má stredné až plné krytie, ktoré sa môže vrstviť. Takže ako to s ním je?

          Matný vzhľad má určite a v podstate vydrží na tvári celkom dlho. Krytie je stredne a mne vrstvenie teda až tak nejde, ale to pri žiadnom mejkape. Je trochu zvláštny čo sa týka farby, zjavne oxiduje, pretože keď si ho nanesiem, farba z tuby absolútne nezodpovedá tomu, aký má v skutočnosti byť. Keď ho však rozotriem voilá, správna farba je na svete (viď foto).  Na tvári vytvára prirodzený a matný finish, keď sa usadí vyzerá naozaj dobre. Výdrž je taktiež veľmi dobrá, hoci po niekoľkých hodinách sa trochu vytráca v t-zóne. Póry troška zvýrazní, ale to sa stáva s matnými mejkapmi často a nie je to nič strašné.
          Za mňa je to veľmi podarený mejkap, len si jednoducho nikdy nedokážem presne vybrať farbu. Teraz je tento odtieň už fajn, ale prvotne som si myslela, že bude o niečo tmavší. Ale, ja si nevyberiem dobru farbu mejkapu ani keď ju skúšam priamo v obchode :D, mám na to jednoducho dar. Máte nejaký trik na to, ako sa presne trafiť do odtieňa vašej pleti?




Power stay make- up je na celej tvári, bez púdru jedine s pridanou líčenkou. 
Tak dámy povedzte mi, ako si dokážete nájsť vhodný odtieň mejkapu? Alebo stále tápete ako ja :D.

Majte sa zatiaľ krásne,
vaša 
Lulu :)


Share:

4 komentáre

  1. Mám takmer všetky produkty doma a príde mi, že kvalita Avonu ide fakt výrazne hore. Make-up sa mi zdá fajn, ale je tmavší a oxiduje na pleti. No a tá riasenka je podľa mňa super, moje riasy robí peknými aj v obyčajnej 1 vrstve. To opadávanie som si však všimla tiež a to je u mňa novinka. Zatiaľ mi neopadávala žiadna riasenka.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tu spiralu som mala aj ja. Za tu ceny bola fakt super a urobila krasne riasy, ale je to presne ako pises - treba ju naniest viackrat a ani som sa nenazdaa, riasenka bola fuc...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Celkom ma zaujal make-up aj rúž, dve veci, ktoré som si z Avonu nikdy neobjednávala. :D :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já jsem měla kdysi rtěnku a ta byla fajn, ale Avon nevyhledávám, nějak mi je tato značka nesympatická.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig