nedeľa 10. novembra 2019

A a C- sérum od Mad Hippie


Už to bude nejaký ten rôčik čo som začala pravidelne používať séra. Stále si vravím, že som s tým mohla začať už skôr a tak nabádam aspoň Vás. Myslím, že po 25 je na to ideálny čas a keď máte nejaké problémy s akné alebo dehydrovanou pleťou aj skôr.

        Môj stav pleti je teraz v celku slušný, teda aspoň čo sa týka vyrážok, nejak extrémne som sa nevysypala už dlhší čas. Čo by sa jej však zišlo je rozjasnenie a taká štavnatá hydratácia. Možno je to tým, že som zmenila séra a používam momentálne len dve, ktoré nepatria zrovna medzi “pumpovače" hydratácie. Okrem toho už dlhšiu dobu nepoužívam Aha a Bha kyseliny (jednoducho došli),  ale čoskoro si ich určite dokúpim.  Len nakoľko som si dala záväzok, že nebudem zbytočne a veľa nakupovať, tak musím ešte chvíľku počkať... možno :D

V mojej starostlivosti o pleť sú momentálne dve séra, teda ešte jedno občasné od Vichy, ale o tom som písala tuto. Dnes Vám predstavím  Vitamín A a Vitamín C od Mad Hippie, ktoré sú u mňa novinkou.





Vitamín A sérum s HPR & Sodium Hyaluronate

Toto je moje druhé A-čkové sérum, prvé bolo od The Ordinary a na toto som bola neskutočne zvedavá, či bude lepšie. Lenže A-čkové séra sú zjavne mršky záludné! Ohodnotiť ich je celkom zložité, nakoľko svoje účinky ukáže (ževraj) až po dlhej dobe. A ono to asi naozaj bude tak :O! Pri The Ordinary som sa dosť zlostila, že žiadne účinky nevidno, no a tu? Nedá sa povedať, že by som hýkala nadšením, ale ono to asi naozaj bude ta záludnosť produktu, nejaké vyditeľné účinky jednoducho neuvidíte.


Napriek tomu sa všetci dušujú, že je A-čko výborný predchádzač vrások a ja tomu jednoducho budem veriť a neustále ho používať a možno o pár rokov za svoj mladistvý vzhľad  budem ďakovať práve jemu :D.



Aby som tu však nehovorila len v neurčitkoch, niečo som si predsa len všimla a to to, že sa mi veľmi nerobia podkožné vyrážky. Samozrejme, raz za čas nejaká hormonálna ujde, ale nie je do vpád celej armády.... Taktiež textúra pleti je vcelku príjemná bez nejakých hrbolčekov.
   
        Čo sa týka séra má mliečnú farbu a konzistenciu, pokožku trochu sťahuje, takže je dobré ho dávkovať postupne. Používam ho už vyše štyroch mesiacov každý večer a mám viac ako polovicu fuč.
Na ráno si stále nechávam Sérum s vitamínom C.



Vitamín C serum 8 activ with konjac Root, ferulic and hyaluronic Acid

Vitamín C ma oslovil omnoho viac, pretože pri ňom už bádať aj nejaké tie účinky. Má vodovú konzistenciu a jemne žlto-oranžovú farbu. Skladujem si ho v chladničke, pretože C-čkové séra majú tendenciu rýchlo oxidovať na svetle a tým aj strácať účinok. Takéto sérum by malo pleť chrániť pred predčasným starnutím, zosvetľovať tmavé škvrny a rozžiariť ju.

         Čo sa týka zosvetlenia škvŕn, nemôžem povedať, že by som videla nejaké veľké rozdiely.  Všimla som si však, že mám celkovo vyrovnanejśí tón pleti. Omnoho  viditeľnejšie je, ako sa pleť hneď rozžiari po použití séra a získa takú “nacucanú” sviežu textúru. Len sa mi míňa trošku rýchlejšie ako by som chcela a to ho používam naozaj len ráno :O.

Oba tieto produkty som si objednala z Iherb.com a mám taký dojem, že som na nich mala aj nejakú zľavu. Normálne stoja okolo 20-30 dolarov, čo určite nie je málo, ale okrem The Ordinary nepoznám značku, kde by mali dobré séra za lacnejšie ceny, takže je to na zváženie.  Ak mi dôjdu, možno sa k nim ešte vrátim, hoci asi budem mať chuť vyskúšať opäť niečo nové. C-čko je však veľmi silný favorit na to, aby sa u mňa objavil opäť, pri A-čkovom ešte uvidíme.
        A aby som nezabudla, obe séra sú bez parabénov, umelých farbív, vôni a sú vegánske, čo samozrejme samo o sebe navyšuje cenu.




Prišli mi v takýchto rozkošných kvietkovaných baleniach, čo hneď potešilo moje oko. Ako ste na tom so sérami? Používate ich pravidelne? Ak áno, aké?

Majte sa mi zatiaľ krásne
vaša
Lulu :)





Share:

6 komentárov

  1. Teraz používam iba AHA kyseliny od Cosrx. Stále sa mi to veľké 150 ml balenie nepodarilo minúť. A inak teraz prišla aj značka Make-up Revolution s radom Skincare a tam majú séra dosť podobné tým od The Ordinary.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Parádna recenzia. :) Značku inak nepoznám, tak vďaka za predstavenie. ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super článok! Určite budem sledovať ďalej!:) krásne fotky:))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. On the complaints of Bagla family filed earlier this month, the PMO has asked Secretary, Department of Financial Services (Banking Division) to take appropriate action into the allegations of criminal conspiracy and illegal activities.

    Dr. Santosh Kumar Bagla
    Santosh Kumar Bagla

    OdpovedaťOdstrániť
  5. It's going to be a little bit that I started using sera regularly. I keep saying that I could have started earlier, so at least I encourage you.

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig