streda 25. septembra 2019

Novinky posledných mesiacov

slovak blogger

Ahojte,
leto ubehlo ako nič a ja som strávila za počítačom skôr menej ako viac chvíľ, ale no dá sa nevyužiť teplé letné počasie? Okrem väčšej dovolenky v Turecku som navštívila niekoľko slovenských miest a Ukrajinu.
Presnejšie Mukačevo, čo mi evokovalo cestovanie v čase nakoľko tam mesto vyzerá ako naše Michalovce pred 20 rokmi. Chystali sme sa tam hlavne kvôli nákupom, ale veľmi sme to nevychytali, pretože v centre mesta boli obchody s takými cenami, že som len žasla (na to, že som čakala lacnú Ukrajinu). Neskôr som počula, že sa tam oplatí chodiť hlavne na trh, ale do budúcna to už asi nebudem skúšať.

blog o mode


Minulú nedeľu sme boli v kine na film Afrika na pioneri a celkom ma dostala myšlienka väčšej slobody a zdolávania rôznych krajov. Keďže však začal školský rok, na nejaké veľké cestovanie môžem zabudnúť (lebo aj z niečo treba žiť), ale povedala som si, že by som mohla skúsiť aspoň viac turistiky. Ale viete, kde začne fashion maniačka pri plánovaní výletu... no ańo, pri oblečení :D. Na lascana.sk som našla super legíny, ktoré by som si na sebe vedela predstaviť na vrcholku hôr a aj nejaké to športové prádlo. Takže dokiaľ si to poriadne naplánujem a niekde aj reálne pôjdem, aspoň si pripravím outfit (som ja ale dobrodruh :D). 


No, ale moja najväčšia a najmilšia novinka posledných dní (teda už aj mesiacov) je, že sme sa s priateľom zasnúbili a na budúci rok sa budeme brať. Takže sa predo mnou otvára rok svadobných príprav :) a neskutočná životná zmena, pred ktorou mám veľký rešpekt a na ktorú sa zároveň veľmi teším. 
Ako som však zistila plánovanie svadby je tu spojené s niekoľkoročnými prípravami, teda skôr rezervačkami na skupinu či sálu. Ale nakoľko ja budem “nenáročná" nevesta tak som sálu a aj skupinu už stihla rezervovať LEN  rok dopredu....

Ale toto je naozaj strašné, neviem si predstaviť že by som mala čakať a chystať svadbu 2 roky dopredu, len preto, aby som mala kapelu XY... ako ste na tom vy? Samozrejme keď už mám prípravný rok, tak Vás tu občas budem informovať, ako všetko pokračuje, hoci naozaj dúfam, že v tomto veľmi vymýšľať nebudem... 
Jedna z najbližších vecí čo ma čaká je výber obrúčok, zatiaľ som rozmýšľala nad Mikuš diamonts alebo egne. Ak máte s nejakým obchodom dobrú skúsenosť, určite mi dajte vedieť do komentára :). Chcela by som niečo jednoduché a nadčasové a asi aj tenšie, keďže mám úzke prsty a prstene som doteraz vôbec nenosila. 




módna slovenská blogerka lifeinpicturesbylu

Takže toľko z mojich posledných noviniek, tento rok som si toho na sebe naložila trocha viac, čo asi nebol najlepší nápad, ale beriem to tak, že kto viac má, viac stihá a do budúcna sa už poučím :D (možno).  
Fotky sú urobené posledný víkend prázdnin a hoci je už vonku celkom zima, bolo mi ľúto nechať ich len tak v počítači. Tak Vám s nimi prinášam aspoň posledný závan leta :)

Majte sa krásne
vaša 
Lulu :)
Share:

3 komentáre

  1. mám pocit, že v poslednej dobe sa so zásnubami a pôrodmi roztrhlo nejaké vrece :P Gratulujem !

    WHEN PIGS FLY

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No, ale moja najväčšia a najmilšia novinka posledných dní (teda už aj mesiacov) je, že sme sa s priateľom zasnúbili a na budúci rok sa budeme brať. Takže sa predo mnou otvára rok svadobných príprav :) a neskutočná životná zmena, pred ktorou mám veľký rešpekt a na ktorú sa zároveň veľmi teším.
    blue velvet dress outfit , pink velvet dress outfit , black velvet top outfit

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig