sobota 15. júna 2019

Novinky od Avon

matný ruž avon vybrant melon

Tak sa hlásim s kozmetickým článkom. Nedávno sa mi dostali do rúk nejaké novinky od Avon a dnes prišiel čas na to, aby som vám ich predstavila.
Väčšinu som pár krát odskúšala, takže budeme hovoriť hlavne o prvom dojme, ako veľkej recenzii.

Matný rúž

Matné ruže od Avon mám rada a keďže mám samé bordové a červené odtiene, zachcelo sa mi niečo sviežejšie a tak som zvolila odtieň Vibrant melone. Priznám sa však, že som očakávala trošku  tmavšiu farbu a prekvapila ma šťavnatá ružová, čo zas na leto nie je vôbec zlé.
Tento rúž ma taký polo-matný vzhľad, vydrží tak priemerne a sám o sebe pery nevysušuje, avšak keď ich máte pred aplikáciou suché, tak vám zvýrazní šupinky (ale to asi každý matný). Na perách sa vytráca postupne a prirodzene :).

dvojfazovy odlicovac avon recenzia




Dvojfázový očný odličovač

Poslednú dobu som sa odličovala hlavne mliekom, ale premkla ma túžba vrátiť sa opäť na chvíľku ku klasickejším odličovačom. Lepšie povedané, určeným len na oči. Lenže, ja sa s olejom na očiach asi až tak nekamarátim.... Vodička odličuje veľmi slušne, mejkap ide dolu raz dva, bez zbytočného šúchania oka, len na ten mastný film si neviem úplne zvyknúť. Ale kto to rád, toho by tento odličovač potešil.

sychu šampon advance avon



Suchý šampon Advance Techniques

Suchý šampón v spreji som nepoužila už dávno, tak reku, trošku si to zopakujem. Má veľmi krásnu vôňu, ktorú cítiť na vlasoch ešte aj na druhý deň. Pokožku hlavy nijak nezaťažuje alebo nedráždi a vlasy po ňom vyzerajú celkom slušne. Len, čo by všetky tmavovlásky vychvaľovali do nebies, mne chýba.... nezanecháva taký ten biely prášok.... a áno presne to mi chýba. Keď mám vlasy trocha mastnejšie, chytajú škaredý žltý nádych. Pokiaľ má suchý šampón biely prášok, tak mi ich po vyčesaní neutralizuje.  No čo, koľko ľudí, toľko chutí :D. 

anticelulidne mlieko avon recenzia


Anticelulídne telové mlieko

Toto som ešte neskúšala a v týchto krémoch som skeptická, vlastne ja im neverím takmer vôbec. A na čo som ho teda chcela? Lebo ich používam na to, aby to pokožku vyživili a zlepšili cirkuláciu kože a možno ju trošku aj “natiahli". Celulitída v prvom rade nie je žiadna choroba a dokonca to nie je ani vec, ktorá sa dá len tak ľahko odstrániť. Je to prirodzený proces ženskej pokožky a jednoducho ju máme všetky, niekto viac, niekto menej a je to ÚPLNE NORMÁLNE. Ženy totiž majú inak rozložený tuk ako muži, aby sa im počas tehotenstva mohla koža skôr prispôsobiť zmenám. Ani cvičením, ani krémami ÚPLNE nezmizne, tak si to treba priznať. Pretože retuš na fotkách alebo super póza neznamená že ju nejaká baba nemá. Amen.


mark paleta ocnych tienov avon recenzia


Mark paleta očných tieňov

Ide o šikovnú paletku 8 tieňov. Má tri matné tiene a ostatné sú mierne lesklé a ladené skôr do prírodných a neutrálnych odtieňov. Je to niečo na klasický deň do práce, ale aj niečo na slávnostnejší večer. Skôr je to ale asi pre tých, ktorý nemajú radi extravagantné-farebné líčenie. Tiene sa nanášajú dobre (so štetcom) a majú takú strednú výdrž. Najviac som si z tejto paletky obľúbila zlatý, fialový a ružový odtieň. 

Zmatňujúci make up pre bezchybnú pleť

Ja neviem ako vy, ale ja si jednoducho nie som schopná vybrať dobrý odtieň podľa obrázka :O, no a občas ani na živo :D. A dopadla som tak aj teraz, odtieň Nude je na mňa o niečo svetlejší, ako by som chcela. Lenže aj napriek tomu, že nezodpovedá farbe mojej pleti, tak sa vie celkom dobre prispôsobiť a v podstate vyzerá prirodzene (ale aj tak mohol byť tmavší..). Má príjemnú konzistenciu, nezachádza do vrások a nezvýrazňuje póry a to je niečo, čo sa jednoducho musí oceniť. Nezakryje úplne všetko, ale z takými mini vyrážkami si poradí a pekne zjednotí pleť. Má mierne matný efekt (brala by som aj viac) a niekto kto má mastnejšiu tvár sa isto nezaobíde bez púdru. V podstate aj počas dňa sa bez neho nezaobíde. Výdrž ma priemernú, po niekoľkých hodinách trocha odchádza z mastnejších zón, ale vytráca sa rovnomerne a nezanecháva mapky. Celkom ma prekvapil a nebyť toho odtieňa stal by sa mojim spoločníkom na mejkapové dni.
Chcela som vám pridať aj fotku s líčením, ale ja ho už tri dni neviem nájsť ....
ps. tiež to nechápem :D

avon 2019 novinky recenzia


Poznáte niečo z toho? Čo vás najviac zaujalo?


Majte sa krásne
vaša
Lulu




Share:

4 komentáre

  1. Nuž ten odličovač mám tiež a mne práve takéto dvojfázovky sedia. Väčšinou mi ako jediné nedráždia oči, ale je fakt, že sú mastné. Vždy si ich preto umývam hneď po odlíčení. Inak sú ale super hlavne na linky a také dlhotrvácnejšie make-up vecičky.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten suchý šampón ma celkom zaujal a to ich ani veľmi nemám rada. :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig