pondelok 24. júna 2019

Leto vo volánoch

lifestyle blogger

Volány, volány čo môže leto charakterizovať viac? No dobre, našli by sme ešte kopu ďalších vecí. Ale aj tak, volány a mašle majú niečo do seba a to niečo, ide s letom prudko dokopy. Ách, je tak úžasné, že je konečne teplo, vonku počuť ako čvirikajú vtáčky, dookola dozrievajú samé dobroty a bzučia komáre, teda to patrí do inej skupiny..... Ja by som si to pokojne nechala aj celý rok takto (až na tie komáre). Som  prudko teplomilné dieťa a slnko mám veľmi rada, len  musím domyslieť Spfka a iné vecičky, aby som si uchovala mladosť :D.



Veď viete, ultrafialové lúče nám ničia kolagén v koži a to nechce žiadna žena! Čo je však mladosť? Niekedy keď som unavená a dlhodobo v strese (často v tom prípade aj nenamaľovaná) tak si vravím, že som zostarla o niekoľko rokov. Keď sa mám dobre, zrazu to už kriticky nevidím a zdá sa mi, že vyzerám naopak mladšie.
Hoci, toto všetko až tak dôležite v živote nie je (samozrejme istý druh dôležitostí to má, čo si budeme..). Hlavné je byť zdravý a tešiť sa zo života. Mnohokrát si to uvedomujeme, až keď nám dá život nejakú mini facku. Tak to skúsme aj bez toho, byť radi, že sme. Jednoducho byť vďačný, že aj tento deň môžeme prežiť a niekedy dokonca aj sladko a slnečne :).

lifestyle blogger

blog o mode slovensko


najlepsia slovenska beauty blogerka

slovak blogger fasion beauty





Inak porovnanie posledných dvoch outfitov na blogu, ste mohli vidieť nedávno aj na feminity.sk :). Tak mi môžete dať vedieť, čo uprednostňujete viac vy, romantický look alebo Rock-chic?


Mám na sebe: Šaty: Aliexpress,  Sako: Reserved,  Topánky: CCC shoes and bags

Majte sa mi krásne
vaša
Lulu :)
Share:

6 komentárov

  1. Ja som vždy za romantický look, športový typ príliš nie som. Avšak páčia sa mi tvoje topánky, sú fak nádherné. No a tom starnutí a zlej nálade, to máš pravdu. Vtedy si tiež pripadám riadne staršia.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie šaty sú veľmi krásne.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja volány nemusím, ale pri týchto šatách som si fakt povedala wow. :) A ešte väčšie, keď som si prečítala, že sú z Ali. :O

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig